Košarkaški turnir

Evropski košarkaški velikani stižu u Republiku Srpsku

  • Извор: АТВ
  • 25.08.2023. 19:45

Evropski velikani stižu u Republiku Srpsku. Potvrdio je to danas Igor Dodik, generalni menadžer Igokee koji je najavio da će internacionalni košarkaški turnir povodom 50 godina postojanja kluba, pored Laktaša, biti igran i na kompleksu na kojem je u aprilu ove godine održan „Srpska open“.

Košarkaši spektakl mogao bi da uveliča i Nikola Jokić, ali se još uvijek čeka na njegov odgovor. Radovi na adataciji Centralnog terena već su u toku. Najavljeno je da naručen parket što će omogućiti odigravanje mečeva.

Dodik kaže da je planirano da se u Laktašima i Banjaluci, postavi teren, po uzoru na onaj za „Streetball“, gdje će najmlađi imati priliku da se druže sa košarkaškim zvijezdama. 

A na utakmici veterana trebalo bi da zaigra i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik. Karte se za predstojeći košarkaški spektakl biće u prodaji od prvog septembra. Dnevna karta će iznositi 20 maraka, a za one koji žele da kupe paket karata za cijeli turnir, cijena će iznositi 100 KM.

Opširnije u prilogu ATV-a.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм