ABA liga

Igokea gostuje Crvenoj zvezdi

 • Izvor: ATV
 • 05.02.2023.12:16

Pred košarkašima Igokee danas od 16 časova i 30 minuta je gostovanje Crvenoj zvezdi u Beogradu u okviru 18. kola ABA lige.

Izabranike Vladimira Jovanovića čeka težak zadatak protiv aktuelnog šampiona regionalnog takmičenja, a na ruku im ne ide ni rezultatska crna serija od devet vezanih poraza. Uoči ovog duela iz kluba je stigla vijest da je sporazumno raskinuta saradnja sa amerikancem Kendrikom Rejem koji je tako napustio Laktaše. 

Dragan Milosavljević kaže da ekipa mora drži koncentraciju tokom čitave utakmice i da ne smije dozvoliti sebi pad u drugom poluvremenu.

“Očekuje nas jako težak meč sa jednom evroligaškom ekipom, jednom od najboljih ekipa u Aba ligi. Moramo da uđemo sa energijom i velikom dozom agresivnosti. Zvezda igra na domaćem terenu i ima veliki roster pun kvalitetnih igrača. Igraju jako čvrsto i moramo prije svega da odgovorimo na tu čvrstinu, kako u odbrani tako i u napadu. Trebamo da igramo cijelu utakmicu sa najvećom energijom, svih četrdeset minuta. Često igramo prvo poluvrijeme sa velikom energijom, i onda nas očekuje veliki pad u drugom poluvremenu. Na tom treba da radimo i da to ispravimo taj nivo agresivnosti i energije u drugom poluvremenu", rekao je Milosavljević. 

 • 12:15 Serija: Red Rok (R)

  Kriminalistička serija smeštena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina

 • 12:35 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:50 Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

  Novi format. Dobro poznato lice. Oči u oči. 'Imate riječ' sa Milijanom Kos srijedom u 20 časova.

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.