Лига шампиона

Игокеа на тешком гостовању Мурсији

  • Извор: АТВ
  • 31.10.2023. 19:28

Утакмица против Мурсије велики је изазов за тим Владимира Јовановића који је ријешен да пружи најбољу партију ове сезоне.

Игра из посљедње четвртине у недјељу је сјајан путоказ, а тада се највише истакао Марко Јошило који је својом енергијом и поенима покренуо цијелу екипу.

"Очекује нас утакмица против екипе која је сигурно највећи фаворит у нашој групи. Мурсија је претрпјела пораз на старту па ће сутра сигурно бити мотивисана да на домаћем терену оствари што бољи утисак", рекао је Јошило.

Мурсија је екипа која у свом ростеру између осталих има и бивше играче Црвене звезде и Партизана Дилана Ениса и Родинса Куруца.

У првом колу доживјели су пораз од Тортоне па ће сутра пред својим навијачима покушати да упишу и први тријумф. Ипак, Јошило сматра да он и његови саиграчи могу до изненађења.

"Они дефинитивно јесу квалитетан ростер, али мислим да, уколико будемо одиграли најбоље што можемо и ако будемо одговорили на све њихове квалитете можемо да изненадимо. Вјерујем у своје саиграче, свој тим и мислим да смо довољно мотивисани да пробамо да направимо једно велико изненађење", изјавио је Јошило.

Утакмица је на програму сутра од 18 часова и 30 минута.

Одмах по завршетку овог дуела Игоси се окрећу припреми за мечеве против ФМП-а и Партизана у АБА лиги. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.