ФИБА Лига шампиона

Игокеа након продужетка поражена од Тофаша

  • Извор: АТВ
  • 18.10.2023. 21:45

Kошаркаши Игокее поражени су од Тофаша након продужетка резултатом 104:102 у првом колу групне фазе Лиге шампиона.

Нису добро домаћи отворили утакмицу, па је гостујући тим веома рано стекао двоцифрену предност. Лоше је Игокеа одиграла прво полувријеме, а ниво игре подигли су у наставку. 

Неколико пута тим Владимира Јовановића прилазио је на поен заостатка, али је Тофаш сваки пут успијевао да сачува предност. 

На 15 секунди прије краја имали су и шест поена разлике, међутим Игоси се нису предавали и поенима Стефана Мудија са слободних бацања меч су одвели у продужетак. 

У додатних пет минута ипак су се боље снашли гости који су тако дошли до побједе. Игокеа је имала и посљедњи напад за изједначење или побједу, али је додавање Немање Гордића за Зорана Николића било непрецизно. 

Госте је до побједе предводио сјајни Kејлеб Хоумсли са 29 поена, док је за Игокеу Стефан Муди убацио 23. 

Александровчани немају превише времена за одмор пошто у Лакташе стиже Цедевита-Олимпија у оквиру четвртог кола АБА лиге. 

Наредни ривал у ФИБА Лиги шампиона им је Мурсија првог новембра.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)