ATV

АБА лига

Игокеа спремна за Студентски центар

 • Извор: АТВ
 • 13.10.2023. 13:59

Кошаркаши Игокее сутра дочекују Студентски центар у утакмици трећег кола АБА лиге.

Александровчане очекује тежак посао у дуелу са црногорским тимом који је освајањем Суперкупа регионалног такмичења показао да се налази у сјајној форми. 

"Очекује нас утакмица против веома квалитетне екипе, екипе која је у можда и најбољој такмичарској форми од свих екипа у АБА лиги. Одиграли су феноменално Суперкуп, имају двије побједе на старту. Дуго су на окупу, са тренером, види се његов рад. Писмени су кошаркашки, и у одбрани и у нападу. Урадили су паметну доселекцију, играју тимску кошарку. Биће ово захтјевна утакмица за нас, морамо да имамо добру концентрацију, да одговоримо на све оно што смо припремали. Надам се да ћемо да будемо чврсти и довољно агресивни, да прву утакмицу послије побједе у прошлом колу одиграмо на најбољи начин", изјавио је тренер КК Игокеа Владимир Јовановић. 

Да их очекује тешка утакмица свјесни су и играчи. Марко Јошило нада се доброј партији и побједничкој серији. 

"Биће ово изазовна и тешка утакмица с обзиром да су они екипа која је дуго заједно, добро се познају и уиграни су. Сигурно да неће бити лако одбранити домаћи терен. Наравно, ми смо мотивисани, поготово послије побједе у Сплиту морамо да наставимо. Желимо да направимо низ побједа, даћемо свој максимум и вјерујем да ће то бити довољно за побједу", поручио је Јошило. 

Утакмица између Игокее и Студентског центра на програму је сутра од 17 часова у Лакташима. 

Пратите нас и путем Вибера

 • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

  За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

 • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

 • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

  Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

 • 13:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.