Trener KK Crvena zvezda

Ivanović: Velika pobjeda za nas

  • Извор: sportklub.rs
  • 29.11.2022. 11:15

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović bio je veoma zadovoljan nastupom svog tima u pobjedi nad Partizanom u osmom kolu ABA lige rezultatom 90:74.

Govorio je Ivanović o ambijentu u hali, a hvalio je i protivnika. Zvezda je od njegovog dolaska pobijedila na svih pet utakmica, a trenutno je u ABA ligi na skoru 6-1.

"Utakmica je bila ne mogu reći kvalitetna, ali u momentima na izuzetno visokom nivou. Partizan ima izvanredan napadački talenat i kad smo ih pustili, kada nismo igrali čvrstu odbranu imali su lagane poene. Ali, velika stvar je da ova ekipa ima kvalitet, a pobijedili smo na odbranu. Ambijent je bio fantastičan, žao mi je ovoga što se desilo sa publikom. I moram da kažem nešto - nemojmo da radimo protiv sebe, treba da uživamo, ovo je sport, nekad dobiješ nekad izgubiš. Ovo je velika pobjeda za nas“, rekao je Duško Ivanović.

Ivanović je bio izuzetno zadovoljan igrom svog tima.

"Primijetili ste da ništa ne pričam o momcima, momci bi bili dobri i da su izgubili. Ambijent je dobar, oni su spremni da rade, a kada postoji rezultat onda im je i lakše. Osjećam se izvanredno ovdje, navijači su fantastični, osjećam da imam povjerenje ljudi, a to mnogo znači“, kazao je crnogorski stručnjak.

Povreda Nikole Ivanovića?

"Biće odsutan duže vrijeme. Sumnjamo da ima rebro slomljeno, da neće igrati mjesec-mjesec i po dana. Šteta, igrao je veoma dobro, ali vratiće se.“

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.