ATV

Poslije višednevne potrage

Jezive vijesti: Pronađeno tijelo bivšeg njemačkog košarkaša i njegovog sina

 • 18.09.2023. 20:26

Tužne vijesti stižu sa Majorke, gdje je španska policija potvrdila da je poslije višednevne potrage na obali mora pronašla tijela nekadašnjeg košarkaša iz Njemačke, Jana Bokmejera (53) i njegovog sina (19) koji su nestali za vrijeme oluje.

Kako je navedeno u izvještaju, njegov sin i on su isplovili rano ujutro 27. avgusta iz Menorke ka Majorci, ali ih je zadesilo veoma jako nevrijeme.

Nikad izazovnija Nataša Bekvalac: Duboki dekolte otkrio dosta toga

Nikad izazovnija Nataša Bekvalac: Duboki dekolte otkrio dosta toga

Zbog visokih talasa oni su nestali na moru, a tijela su pronađena sedam dana kasnije u blizini obale Majorke na dvije potpuno različite lokacije. Pošto je riječ o stranim državljanima, policija je morala da uradi i DNK testiranje kako bi utvrdila identitete nestalih, prenosi Telegraf.rs.

Otišla najčistija duša Banjaluke: Posebna čitulja za čika Aleta

Otišla najčistija duša Banjaluke: Posebna čitulja za čika Aleta

Nije jasno kako je Bokmejer izgubio kontrolu nad čamcem i zbog čega se uputio na plovidbu po lošem vremenu, znajući da je bio iskusan moreplovac i ima više od dvije decenije iskustva na moru.

Prije nego što se otisnuo u te vode igrao je za mlađe selekcije Njemačke, kao i za mnoge njemačke klubove.

Pratite nas i putem Vibera

 • 19:21 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.