Студент Игокеа

Јовичић као Јокић, Ачимовић МВП

  • Извор: АТВ
  • 19.11.2023. 19:45

Два кола узастопно у Првој лиги Републике Српске обиљежили су млади кошаркаши Студент Игокее. Посебно импресивни били су Лука Јовичић и Андреј Ачимовић у тријумфу против Олимпа.

Иако су бројке сјајне, ови младићи се не замарају статистиком. Лука, је остварио трипл дабл, признаје, да је тек након утакмице сазнао шта је постигао.

"Послије ми је тренер рекао. Био је лијеп осјећај, осјећаш се као Јокић и стварно је лијепо. Овај трипл дабл ми је доста подигао самопуздање и много ми је лакше да играм. То је све постигнуто уз саиграче и тренере, све је много лакше и за сада сам задовољан,“ каже Јовичић.

Андреј је у два наврата био МВП кола. Против Олимпа је за само 24 минута забиљежио 28 поена и десет скокова. Да његово издање буде импресивније из 13 покушаја ниједном није промашио за два поена.

"Мени не представља успјех, јер представља успјех екипе. Ми смо остварили побједу, не дотиче ме то. Радна је атмосфера, добра, тренирамо два пута дневно. Створили смо добру хемију у екипи, тако да сам задовољан,“ истиче Ачимовић.

Поред наступа у Првој лиги, гдје ови млади момци, скупљају драгоцјено искуство, наредне седмице очекује их и турнир јуниорске АБА лиге.

"Очекује нас јак турнир, Аба лига јуниорски турнир. У сриједу дочекује екипу Задра,а четвртак екипу Крке. Екипа Задра је добра екипа, играли смо са њима прошле године. Екипу Крке не познајемо, виђећемо их у сриједу на утакмици. Надамо се да ћемо побиједити обје утакмице и пласирати се на фајнал фор јуниорксе Аба лиге који ће се одрћати у Дубаију,“ истиче Огњен Станковић.

Јуниорски турнири Аба лиге на програму су од 21. до 23.новембра. Игокеа је смјештена у групу Ц и биће домаћин у Лакташима Крки и Задру.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)