Sve pršti od rada

Juniori KK Igokea bruse formu za nastup na turniru FIBA Lige šampiona

 • Izvor: ATV
 • 31.03.2023. 19:45

Na treningu juniora Igokee sve pršti od rada i pozitivne energije pred učešće na premijernom izdanju FIBA Lige šampiona. Puni elana izabranici Slobodana Kecmana spremaju se za utakmice protiv snažnih evropskih timova, a šef struke ekipe iz Aleksandrovca poručuje da je učešće na jednom ovakvom takmičenju od velikog značaja za klub.

"Samo učešće nam jako puno znači, FIBA je organizovala ovo premijerno ove godine. Mi smo jako počastvovani što smo dobili poziv, sigurno će značiti i klubu i nama da se pojavimo na jednoj takvoj smoti pored eminentnih ekipa učesnika", rekao je Kecman. 

Na turniru koji će od 11. do 15. aprila biti odigran u Bursi Igokea je smještena u grupu A, zajedno sa Nimburkom, Hapoelom iz Jerusalima, Ostendeom i Mursijom. Uveliko se prikupljaju i informacije o predstojećim rivalima. 

"Nedavno je bio žrijeb, uspjeli smo da dođemo do nekih informacija o ekipama protiv kojih igramo definitivno ćemo se u narednom periodu posvetiti skautingu i pripremi za te utakmice", poručio je Kecman. 

Da je raspoloženje u ekipi sjajno i da pripreme teku kako treba potvrđuju i igrači. Sergej Jovanović i Dušan Makitan jedva čekaju početak turnira. 

"Pripremamo se svaki dan, očekujemo da se pokažemo što bolje i da se prestavimo u najboljem svjetlu", kaže Sergej Jovanović. 

"Pripremamo se već par sedmica u toku je priprema za Ligu šampiona, trenutno naš cilj je da pokažemo se u što boljem svjetlu, to je prvi turnir ove godine na većem nivou, poslije njega imamo i ABA ligu ali to nam je prvi cilj", rekao je Jovanović. 

Raspored takmičenja je veoma zgusnust, a prve utakmice  juniore Igokee očekuju 11. aprila, protiv Ostendea i Mursije. Samo pet dana nakon turnira u Turskoj slijedi i završni turnir juniorske ABA lige, kojem su ujedno i domaćini.

Tagovi:
 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

  Privilegija je znati o čemu se priča na važnim sastancima, iza zatvorenih vrata, u četiri oka.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Kriminalistička serija smeštena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina