Медаља измакла за длаку

Јуниори KK Игокеа четврти у Дебрецину

  • Извор: АТВ
  • 07.04.2024. 19:00

Јуниорска селекција KK Игокеа освојила је четврто мјесто на завршном турниру омладинске ФИБА Лиге шампиона у Дебрецину.

Млади Игоси поражени су данас од турског Тофаша у борби за треће мјесто резултатом 93:98, па се кући ипак враћају без медаље. 

Од самог почетка дуела виђено је да тиму Бориса Јокановића недостаје енергије. Турски представник водио је током цијелог првог дијела игре, а на крају је Игокеа имала и добар резултат од само шест поена заостатка пред наставак меча. 

Александровчани су данас били ослабљени неиграњем Огњена Радошића и Луке Јовичића, али су мало по мало топили заостатак и у самој завршници чак успјели и да поведу. Ипак Тофаш је на крају био мирнији и стигао до трећег мјеста. 

Андреј Ачимовић предводио је младе Игосе са 20 поена и 14 скокова. Дувњак је имао 17 поена и шест асистенција, док је Kуриџа убацио 16 поена уз 10 скокова.

Турску екипу до тријумфа је водио Постел са 22 поена, два мање имао је Енгин. 

У великом финалу састају се Галатасарај и Ритас.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм