Trener KK Borac WWIN

Kašćelan: Igrati protiv aktuelnog prvaka bio je veliki izazov

 • Izvor: ATV
 • 24.01.2023.21:09

Trener KK Borac WWIN Zoran Kašćelan kaže da igrati protiv aktuelnog prvaka i jedne od najboljih ekipa ABA 2 lige je bio veliki izazov i nada se da su ovom lijepom pobjedom napravili pozivnicu publici i za četvrtak i petak.

"Čestitao bih mojim momcima na pobjedi. Igrati protiv aktuelnog prvaka i jedne od najboljih ekipa ABA 2 lige već duži niz godina bio je veliki izazov za nas. Možda i taj vjetar u leđa koji smo imali sa tribina nam je u početku dao blagu prednost, ali smo znali da će biti teško jer treba da budemo svih 40 minuta na nivou prije svega u odbrani da bismo parirali ekipi Zlatibora koja je šuterski fantastična", kaže Kašćelan i poručuje:

"Drago mi je što smo prije svega poslali pozivnicu i za naredne duele. Lijepo je bilo igrati u Boriku i podršku koju smo imali od banjalučke publike, vjerujem da ljepše pozivnice za četvrtak i petak nismo mogli da napravimo nego sa ovom lijepom pobjedom koja će nam mnogo značiti na polju samopouzdanja". 

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Serija: Slatke muke

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.