Za narednu sezonu

KK Igokea čuva okosnicu tima iz prošle sezone

  • Извор: АТВ
  • 16.06.2022. 19:27

U taboru Igokee već uveliko sklapaju kockice za narednu sezonu. Sportski direktor Vuk Radivojević kaže da su uspjesi u minulom periodu obaveza da se sa dobrim rezultatima nastavi i naredne sezone, a sve u klubu raduje što će većina nosilaca igre ostati u timu. Stiglo je i prvo pojačanje u vidu Dušana Tanaskovića.

"Produžili smo saradnju sa Robinsonom koji će ostati na poziciji plejmejkera. Sa Nikolom Tanaskovićem smo već imali saradnju na još godinu, ali smo to htjeli da produžimo na još dodatne dvije. Uz njega ove sezone potpisali smo saradnju i sa njegovim bratom Dušanom. To su prvi potpisi. Ostaju nam Đorđević, Jošilo, Talić, Kosta Kondić je došao iz Borca. Sa Daliborom Ilićem još čekamo šta će da bude, nije lijepo ni zbog njega se šire neke dezinformacije, ali svjesni smo da kad se završi sezona svi čekaju neke velike transfere", izjavio je Radivojević. 

Klub se danas zahvalio na saradnji pomoćnom treneru Marku Baraću koji je bio neizostavan dio svih uspjeha Igokee u prethodnom periodu. Već je angažovano i pojačanje na upražnjenoj poziciji. 

"On nam je bio jedan ozbiljan šraf u ekipi. Danas smo se dogovorili da se rastanemo. Želim da mu poželim svu sreću u nastavku karijere. Na njegovo mjesto doći će Marko Cvetković koji ima dugogodišnje iskustvo kao trener u svim mlađim selekcijama reprezentacije. Radio je i samostalno u par klubova, ima iskustvo i zna šta ga očekuje", poručio je Radivojević. 

Igokeu naredne sezone pored nastupa u ABA ligi očekuju obaveze i u FIBA Ligi šampiona gdje su prethodne dvije godine bilježili vrhunske rezultate.