Košarkaš Lejkersa

Lebron spomenuo sve igrače Denvera osim Jokića

  • Извор: Телеграф
  • 22.05.2023. 09:16

Košarkaški Los Anđeles Lejkersa i Denvera u noći između ponedjeljka i utorka (02.30 ujutru) igraju svoj četvrti meč finalne serije Zapadne Konferencije NBA lige, a mnogi novinari u SAD su i dalje pod utiskom treće utakmice u kojoj su Nagetsi slavili brejkom i stigli na korak od velikog finala!

Taj "utisak" odnosi se i na konferenciju koju je Lebron Džejsm imao, a koji je, prema navodima novinara Lajla Spensera, pokazao nepoštovanje prema srpskom košarkašu.

Spenser, inače veteran tamošnjeg novinarstva, zapitao se na Tviteru zašto je Lebron pohvalio skoro sve igrače Nagetsa poslije trećeg meča, a ni riječ nije rekao o Nikoli Jokiću.

- Lebron je u intervjuu poslije meča pomenuo skoro svakog igrača Nagetsa osim Jokića kog su on i Janis ostavili kao posljednjeg prilikom biranja Ol star timova - napisao je Spenser.

Spneser je istakao i da ovo nije prvi put da se Jokić ne pominje, dok određeni mediji u SAD smatraju da to nepoštovanje mora da prestane. Pogotovo što srpski košarkaš dominira NBA ligom.

A koliko je Lebron iskazao nepoštovanje prema čovjeku koji im je u trećem meču ubacio 24 poena govori i podatak da je tokom konferencije pominjao čak i 36-godišnjeg Džefa Grina koji je meč završio sa pet poena i četiri skoka.