Potpisan dvogodišnji ugovor

Marko Barać novi trener Mege

  • Izvor: Agencije
  • 20.06.2022.14:48

Košarkaški klub Mega potvrdio je danas da je novi trener tog kluba Marko Barać, koji je potpisao dvogodišnji ugovor i na klupi naslijedio Vladimira Jovanovića.

Po potpisivanju ugovora, Barać je istakao da s nestrpljenjem očekuje početak priprema za novu sezonu.

"Mega je klub koji je sa aspekta struke i organizaciono bio jako dobro pokriven svih ovih godina. Stoga zahvaljujem na ukazanom povjerenju i daću sve od sebe da se taj trend nastavi. Mega se pozicionirala kao vodeći klub po produkciji igrača za najviši nivo košarke, pri tome ciljajući dobar takmičarski rezultat. Sve to je nešto što meni kao treneru u ovom momentu karijere savršeno odgovara i tu su nam se ambicije poklopile u potpunosti", rekao je Barać.

Generalni menadžer Mege Goran Ćakić rekao je da se sistem rada, planovi i ambicije novog trenera i kluba poklapaju i dodao da je uvjeren da će imati uspješnu saradnju.

"Klub će se sa svoje strane, kao i uvijek do sada, potruditi da obezbijedi maksimalne uslove za rad i napredak mladih igrača, kako bi svi zajedno nastavili da rastemo na našem prepoznatljivom putu", rekao je Ćakić.

Baraću će u stručnom štabu pored Đorđa Ilića, pomagati i Tomislav Tomović koji je u Megu došao iz redova kineskog Šandonga, umjesto Vuleta Avdalovića koji je prošle nedjelje promovisan u novog trenera OKK Beograda.


Tagovi: