НБА

Никола Јовић суспендован од стране лиге, кажњен и Џими Батлер!

 • 25.02.2024. 21:46

Млади српски репрезентативац, Никола Јовић кажњен је од стране НБА лиге суспензијом на једну утакмицу због понашања на мечу против Њу Орлеанс Пеликанса, када је дошло до туче са кошаркашима Мајамија.

Ову вијест потврдила је сама франшиза путем друштвених мрежа, а поред Јовића на један меч биће суспендован и Џими Батлер, што значи да ће њих двојица прескочити меч против Сакрамента сутра.

Најтеже је у читавој причи прошао Томас Брајант који је кажњен од стране НБА лиге суспензијом на три утакмице.

Она почиње такође од сутрашњег меча са Сакраментом, а поред тога, он ће пропустити мечеве са Портландом и Денвером, тако да неће играти ни против Николе Јокића у Колораду.

Подсјетимо, српски кошаркаш ушао је са клупе када је дошло до туче, што је по прописима НБА лиге значило да ће морати да буде суспендован.

Казне су добили још Нађи Маршал на једну утакмицу, кошаркаш Пеликанса, Хозе Алварадо је такође добио три меча суспензије. Њих двојица ће почети да одрађују своје суспензије почевши са вечерашњим сусретом против Чикага.

Уз то, они неће добити плату за наведене дуеле.

Пратите нас и путем Вибера

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

 • 19:49 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:50 Временска прогноза

  Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.