NLB Wheel лига кошарке у колицима: Одлука у првом мјесту

  • Извор: АТВ
  • 16.03.2024. 09:47

Утакмицом између Кошаркашког клуба инвалида „Врбас“ и селекције Параспорт Словенија, која се игра у недјељу, 17. марта у дворани Борик (почетак у 11.30 часова) почиње посљедњи турнир уочи полуфинала NLB Wheel лиге. Биће ово окршај два непоражена тима и ко у овом дуелу оствари побједу стартоваће са прве позиције пред овосезонску завршницу.

- Екипа је у претходна три сусрета остварила све три побједе и сада нас чекају нова два меча. Један од њих је окршај са селекцијом Параспорт Словенија, док је други ривал ККК Црвена звезда Сингидунум. Надам се да ће моји играчи са капитеном Биљаном Недић на челу пружити добре партије и да ће побједнички изаћи из оба ова дуела. Наш циљ је јасан, а то је да са прве позиције уђемо у полуфинале плеј-офа - истакао је предсједник ККИ „Врбас“ Маринко Умичевић.

Биљана Недић такође очекује наставак побједничке серије у овом регионалном такмичењу.

- Безброј пута раније истицала сам како ми у Кошаркашком клубу инвалида „Врбас“ у сваку утакмицу улазимо са истом жељом, а то је, да остваримо побједу. Тако ће бити и у овом дуелу са нашим спортским пријатељима из Словеније, које у потпуности респектујемо, али сам сигурна да ћемо дати максимум како бисмо остварили зацртани циљ - поручила је сјајна кошаркашица Биљана Недић, уједно капитен вишеструких освајача NLB Wheel лиге.

Оптимизам не напушта ни Владу Швраку, једног од главних полуга у редовима Бањалучана. 

- Сигурно је да нас чека изузетно тешка и захтјевна утакмица, јер и наш ривал има максималан учинак и вјероватно ће настојати да нам приреди изненађење. Надам се да то тога неће доћи и да ћемо и из овог меча изаћи као побједници, те да са првог мјеста уђемо у полуфинале. Сви смо добро радили у минулом периоду и очекујем добру утакмицу, и понављам још једном, наш тријумф - нагласио је између осталог Владо Шврака.

Истог дана ККИ „Врбас“ одиграће још једну утакмицу. Овог пута противник ће бити ККК Црвена звезда Сингидунум из Београда, а овај дуел је заказан за 13.15 часова. У посљедњој утакмици која је планирана за 15 часова састаће се: КК ОСИ Парамонт (Подгорица) и Параспорт Словенија.

Овом треба додати да је Кошаркашки клуб инвалида „Врбас“ с Маринком Умичевићем на челу обавио све организационе припреме како би ова манифестација прошла у најбољем реду.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.