Након три године суђења

Нуркић ослобођен оптужнице

  • 20.02.2024. 18:03

Три године се бх. кошаркаш Јусуф Нуркић судио са комшијом Кентом Сеидом (84) и сада је стигла пресуда која каже да није крив.

Сеида је био Нуркићев комшија у Портланду, из ког се кошаркаш одселио у Финикс прошлог љета, а који је оптуживао центра БиХ да је “бацао смеће” на његово имање на коме чува стоку.

Отишао је толико далеко да је предао тужбу против Нуркића и тражио је 8.000 долара одштете, што кошаркаш није желио да чује. Спор је потрајао и коначно је судија Марилин Лицбергер донијела одлуку – Нуркић је невин. Послије свега, комшија се наводно извинио и поручио чак и да ће уплатити 500 долара хуманитарној фондацији кошаркаша из Живиница.

Стеф Кари жестоко оплео по Нуркићу: То је идиотски

Стеф Кари жестоко оплео по Нуркићу: То је идиотски

– Жалим што сам те оптужио за бацање смећа, грана и камења у моје двориште у којем чувам стоку – наводно је написао комшија у писму Нуркићу.

Према информацијама из Портланда, ово није први пут да је Сеида правио проблеме комшијама јер је више пута подносио тужбе против њих и углавном су биле неосноване, тако да је и Нуркић такође невиђен за “бацање камења и дрвећа преко ограде” на имање свог чудног сусједа.

Нуркић ударио Јокића

Нуркић ударио Јокића

Нуркић је иначе ове сезоне постао стартни центар Финикса и просјечно биљежи 11,8 поена, 10,2 скокова и 3,7 асистенција. Осим у поменутом Портланду, играо је још и у Денверу, пише Мондо.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)