Trener KK Partizan

Obradović: Da poslije utakmice pričamo samo o košarci

  • Извор: Б92
  • 07.12.2022. 11:59

Trener Partizana Željko Obradović govorio je na konferenciji za medije pred duel 12. kola Evrolige protiv Crvene zvezde.

Kao da je "vječitom" derbiju potrebno ulje na vatru, prije meča se pojavila informacija da Zvezdinih navijača neće biti.

“Zaista bih želio da apelujem na navijače da urade sve da ta utakmica prođe na najbolji mogući način, da poslije utakmice svi pričamo samo i isključivo o košarci. Navijajte za naš tim, pomozite nam, ali i poštujte rivala. Svi koji dolaze sa strane, iz cijele Evrope, treba da vide utakmicu koja će se prepričavati dugo, da pošaljemo najljepšu sliku u svijet. Želimo samo da se priča o kvalitetu košarke i dobroj atmosferi”, rekao je Obradović. 

Želi pobjedu u predstojećem meču.

“Da se naredna utakmica završi rezultatom povoljnim za nas, u odnosu na prethodnu u derbiju. Izvukli smo pouke, analizirali do najsitnijih detalja utakmicu koju smo igrali protiv Crvene zvezde. Treba da radimo neke stvari koje smo radili u većem dijelu utakmice. Mi smo meč izgubili u posljednjih pet minuta i to su one stvari na koje smo probali da utičemo. Imaćemo trening i u srijedu, pa na dan utakmice, gdje ćemo da razrađujemo detalje. Kao i svaka utakmica u Evroligi, ova će biti takođe teška, posebno protiv Crvene zvezde koja stvarno igra dobro u posljednje vrijeme. Ako želimo da pobijedimo, moramo da damo maksimum u svakom košarkaškom smislu”, istakao je Obradović. 

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином