Тренер кошаркаша Партизана

Обрадовић: Хвала навијачима на невјероватној енергији

  • Извор: Танјуг
  • 06.12.2023. 08:36

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је након тријумфа над Монаком да је његов тим вјеровао у побједу, а потом се захвалио навијачима на подршци.

Кошаркаши Партизана побиједили су у Београду екипу Монака послије продужетка резултатом 89:85 у утакмици 12. кола Евролиге.

- Веома сам срећан што смо побиједили у овој фантастичној утакмици, која је личила на ону од прошле недјеље против Панатинаикоса. Као и прошле недјеље, вјеровали смо у побједу и играли са великом енергијом кад се ломило - рекао је Обрадовић.

Тренер Партизана је говорио и о детаљима, који су преломили утакмицу.

- Монако је у првом полувремену имао девет офанзивних скокова, а цијело друго полувријеме и продужетак пет. Имали смо много изгубљених лопти због чега су они имали више поседа, али у кошарци побеђује онај ко више погоди. Прво полувријеме смо одиграли веома лоше у нападу, али смо то поправили у наставку - додао је Обрадовић.

Утакмици између Партизана и Монака присуствовало је 19.974 навијача. Током меча су се чуле и увреде на рачун тренера гостију Саше Обрадовића.

- Хвала навијачима на невјероватној енергији, носили су нас до побједе. Искористићу прилику да их замолим да никог не вријеђају, да бодре свој клуб као што га увијек бодре и због чега се у Европи прича о њима - закључио је Обрадовић.

Кошаркаши Партизана послије 12. кола у Евролиги имају по шест побједа и пораза. Црно-бијели ће у наредном колу Евролиге за два дана у Београду дочекати Олимпију из Милана.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.