Sportski direktor Igokee

Radivojević za ATV: Turnir za rođendan Igokee - nešto neviđeno kod nas

  • Извор: АТВ
  • 04.09.2023. 20:27

Košarkaški klub Igokea proslavlja 50. rođendan. Veliki jubilej obilježiće turnirom koji će uveličati CSKA, Partizan, Galatasaraj, Turk Telekom i Hapoel Jerusalim.

Prvi meč u srijedu Igokea igra sa moskovskim klubom na teniskom stadionu u Banjaluci.

Igraće se na otvorenom što ovaj turnir čini specifičnim. Kompletan drugi i treći dan je u Laktašima. Sportski direktor Igokee Vuk Radivojević kaže da košarkašku publiku očekuje pravi spektakl.

"Biće sve spremno. Radi se punom parom. Nešto neviđeno kod nas, pravi praznik košarke. Prvi put poslije mnogo vremena igraće se na otvorenom. Hvala ekipama koje su prihvatile da dođu. U toku su završni radovi. Biće mnogo iznenađenja, propratnih stvari, pokušavamo da napravimo nešto drugačije. Nije lako ovo organizovati, CSKA nam je bio prioritet i po njima smo uklapali sve. Zvali smo Zvezdu i Partizan, tako i grčke klubove Olimpijakos i Panatinaikos. Hvala Željku Obradoviću i Bati Zimonjiću što su nam izašli u susret. Došli bi i atinski klubovi, ali Evroliga ima pravilo da klubovi kasnije počinju pripreme", rekao je Radivojević.


„Igokea - naših prvih 50 godina“: Galatasaraj

„Igokea - naših prvih 50 godina“: Galatasaraj

Klub je za 50 godina postigao mnoge uspjehe. Često su u Laktašima padali mnogo bogatiji timovi. Pamte se velike pobjede, trofeji, ali se uvijek ističe da je Igokea kao porodica.

"Ja sam dio Igokee devet godina. Ljudi koji su osnovali klub, napravili su veliku stvar. To su bila drugačija vremena. Najveća zahvalnost ide Miloradu Dodiku. On je ljubav prema sportu i košarci prenio na klub i zajedno sa svojim prijateljima pokrenuo priču koja traje 50 godina. Možemo da se pohvalimo sjajnim rezultatima. Ovo sada je zlatna era. Klub je kao porodica. Na osnovu toga pravimo rezultate. Posljednje četiri godine smo stalni članovi Lige šampiona. Djeca biraju Igokeu ispred ostalih klubova iz regiona, imamo dobru infrastrukuru i planove za budućnost", istakao je Radivojević.

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)