Košarkašica Srbije

Saša Čađo za ATV: Nedostajalo nam je sreće u Sidneju

  • Извор: АТВ
  • 04.10.2022. 20:00

Da je žrijeb bio naklonjen reprezentaciji Srbiji, vjerovatno bi sada ponovo govorili o osvajanju jedne od medalja na Svjetskom prvenstvu. Najiskusnija u aktuelnom timu reprezentacije, Saša Čađo, za ATV kaže da je nedostajalo malo sreće da Srbija i ovaj put napravi veliki uspjeh.

“Napravile smo doar rezultat, jedino što nismo imali te sreće u žrijebu. Ja vjerujem da smo uspjeli da dobijemo Kinu, da smo i tu mogli da napravimo lijepo iznenađenje. I kada ideš na svjetsko takmičenje, unazad 12 svjetskih prvenstava, niko Ameriku nije dobio, one su višestruke šampionke. Bilo kog drugog protivnika da smo dobile bilo bi načina da se razmišlja, da se dobije taj tim, ovako nisšta nismo mogli da uradimo po pitanju toga”, rekla je Čađo.

Kratak predah između Mundobasketa i klupske sezone iskoristila je za boravak u Banjaluci. Ubrzo se vraća u Poljsku gdje njen klub ima najviše ambicije i ove sezone. Već na startu Evrolige čeka je obračun sa dobrom poznatim rivalom.

“Očekuje nas naporna sezona, igramo domaće prvenstvo i Evroligu. Moja prva utakmica Evrolige je protriv Marine Maljković pošto je ona u Feneru, pa ću ja nju da dočekam sada. Ona zna sve, što znači da će biti Saša na nula poena”, kaže Čađo.

Ćađo spada u red najtrofejnijih srpskih košarkašica svih vremena. Sa 33 godine i dalje ima veliku želju da se takmičii, jer kako kaže, košarka je njena velika ljubav.

Тагови:
  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм