Košarkaš

SAZNAJEMO: Nikolina riječ je sveta!

  • Извор: АТВ
  • 20.07.2023. 21:30

Ovih dana smo svjedoci brojnih lažnih informacija vezanih za "našeg" Nikolu Mirotića. Balkanski i evropski mediji su se utrkivali u prenošenju "ekskluziva", a ustvari smo čitali brojne laži. Sve je to dovelo do velike konfuzije, a naredne rečenice će svima poslužiti da saznaju celokupnu istinu vezanu za bivšeg NBA igrača u prethodnom periodu.

Interesovanje Partizana za Nikolu Mirotića ne datira od prije par dana koliko mediji pišu. Kako saznajemo, crno-bijeli već duže vrijeme razgovaraju sa prvom zvijezdom Evrolige, a predsjednik Ostoja Mijailović i sportski direktor Zoran Savić, kao i trener Željko Obradović obavili su telefonske razgovore sa Nikolom još prije mesec dana. 

Prema našim saznanjima, nakon toga održan je čak i sastanak izmedju Mirotića i Ostoje Mijailovića uz Zorana Savića. Tom prilikom je i sam Nikola pružio ruku i složio se na uslove Partizana. Čekao se samo raskid sa Barselonom kako bi došlo do oficijalnog potpisa.

Upravo ta riječ i obećanje bili su važniji od bilo kakvog potpisa, jer znamo o kakvoj se ličnosti radi. Sada već bivši igrač Barselone javnosti je poznat po svojim brojnim humanitarnim djelima, a svi se sjećamo i donacija malom Vukanu Stojiljkoviću, kome je as uplatio 500.000 evra. Čekao se samo raskid sa katalonskim klubom, a s obzirom da je on zvanično potvrđen tokom dana, nema sumnje da će preovladati dogovor, koji je još davno postignut, s obzirom da Mirotić nije tip igrača koji će pogaziti svoju pravoslavnu riječ. Čak ni u slučaju brojnih prijetnji koje mu stižu, prema pisanjima evropskih medija.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: