"Bhbasket" tvrdi

Slovenci pili do 5 ujutru pred meč sa Poljskom?

  • Извор: Курир
  • 20.09.2022. 09:35

Košarkaški portal iz BiH "Bhbasket" otkriva da su reprezentativci Slovenije pili cijelu noć pred meč četvrtfinala Evrobasketa.

Pomenuti portal poziva se na svoje dobro obavještene izvore iz Berlina i tvrdi da su Dončić i družina pred utakmicu sa Poljskom bančili do pet ujutru.

- Mamurni od pića i ića, Zmajčeki su izašli na megdan “napaljenoj” i šuterski raspoloženoj Poljskoj. Provelo su se kao bosi po trnju. Svoje slabosti ispoljavali su na sudijama, a nakon utakmice na pres-konfenrenciji Luka Dončić, vođa ekipe, posipao se pepelom. Očito ne bez razloga, jer je dobro znao šta su napravili samo 15-ak sati prije veoma bitne utakmice. Slovenci su pijanku vješto sakrili, gurnuli pod tepih, ali je kod javnosti u Sloveniji ostao opor utisak nakon utakmice četvrtfinala i poraza od Poljske. Sad bar znaju o čemu je riječ - navodi se u tekstu.

Podsjetimo, Slovenija je u četvrtfinalu doživjela šokantnu eliminaciju od Poljske (90:87). Slovenci su igrali katastrofalno u prvom poluvremenu, gubili više od 20 razlike, a najbolji igrač tima Luka Dončić bio je očajan na tom meču. Uspjeli su da se vrate u trećoj dionici, ali u uzbudljivoj završnici Poljska se bolje snašla i zasluženo slavila.

Najbolji košarkaš Slovenije i jedan od najboljih na svijetu, Luka Dončić, potpuno se raspao u najvažnijim trenucima. U završnici meča nanio je veliku štetu svom timu, pa je kasnije preuzeo odgovornost za poraz.

- Uvijek ću igrati za Sloveniju, kada god mogu i ako sam zdrav. Ne znam šta da kažem, nisam bio na 100 odsto, dobio sam injekciju na poluvremenu, ali to nije razlog zašto sam odigrao loše. Razočarao sam ekipu i celu naciju - rekao je Dončić.

Тагови: