Prijateljski meč

Španci kupili 10.000 karata da gledaju Janisa u akciji, pa ih dočekao "hladan tuš"

  • Извор: АТВ
  • 11.08.2022. 18:01

Novi meč između košarkaških reprezentacija Španije i Grčke zakazan je za večeras u Madridu, iako je prijateljski duel u pitanju očekuje se spektakl o čemu svjedoči podatak da je prodato 10.000 ulaznica. Većina navijača i košarkaških fanova, jasno, želi na djelu da vidi moćnog Janisa Adetokumba, ali, na njihovu žalost, spektakularnog lidera Milvokija neće biti na terenu.

Razlog: selektor Grčke Dimitris Itudis rešio je da odmori svog najboljeg igrača za večerašnji meč.

Adetokumbo je doputovao sa saigračima u Madrid, biće uz tim, međutim neće ulaziti u igru jer je iz tabora Grka procijenjeno da bi bilo najbolje da odmori zbog blage nelagode koju ima u koljenu. Ništa se kod Helena ne prepušta slučaju kada je u pitanju lider tima, i najmanji problem se uzima sa velikim oprezom, tako da će ovog puta Janis biti pošteđen napora.

Sa navijačke tačke gledišta, iz perspektive ljudi koji su kupili ulaznice za večerašnji meč, neigranje Janisa je veliko razočaranje koje je preraslo u bijes prema Košarkaškom savezu Španije i prvom čovjeku te organizacije Horheu Garbahosi, jer on, navodno, nije na vrijeme obavijestio javnost o odustvu "Grčke zvijeri".

Navijači su, ne znajući da Adetokumbo neće biti u igri, masovno pohrlili na blagajne, pokupovali karte da bi vidjeli najboljeg Grka, međutim moći će da ga vide samo kako sjedi na klupi i bodri reprezentativne drugove.

Pored Adetokumba, za Grke neće igrati Slukas i Papajanis, dok će na drugoj strani u timu biti Serhio Lulj, kojeg nije bilo u prvoj utakmici dva tima u Atini. U tom meču Grci su bili ubedljivi, a Adetokumbo spektakularan i nezaustavljiv sa 31 poenom.


Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић