Кошарка

Теодосић завршио у болници - огласила се Звезда

  • Извор: Агенције
  • 28.03.2024. 14:34

Кошаркаши Црвене звезде у петак од 20.30 играју меч 32. кола Евролиге проитв Реала у Мадриду, а уочи овог дуела јавности се обратио тренер тима са Малог Калемегдана Јанис Сферопулос.

"Очекујемо тешку утакмицу, то је један од најтежих мечева који можемо да играмо, јер играмо против првог на табели. Они су актуелни шампиони и главни фаворити за освајање и ове сезоне. Имамо тешку мисију пред собом, али борићемо се. Знамо кога имамо на располагању, идемо тамо да дамо све од себе", почео је причу Сферопулос, па додао:

"Морамо да играмо добру одбрану, не смијемо да дамо Реалу да да доста поена и нађе ритам, јер онда би било тешко да и ми наставимо да играмо у таквом ритму".

Истакао је грчки стручњак и како му је мало теже да мотивише играче у тренутку када не постоји резултатски значај за утакмицу.

"Мислим да је мотивација играча мало тежа, али играмо за Звезду, боримо се за сваку побједу. Знамо да наш задатак није лак, али тако ћемо се припремити ментално, да одиграмо добру утакмицу", додао је.

Дотакао се и здравствене ситуације.

"Топић и Томпкинс неће путовати, они тренирају само индивидуално. Томпкинс тренира, али без контакта. Они нису спремни. Сви остали осим Јага који има шавове путују. Топић је у посљедњој фази опоравка. Вјежба индивидуално са лоптом. Полако ће се вратити тренингу са тимом, прво без, а онда и са контактом. Онда ће бити спреман да заигра", закључио је Сферопулос.

Теодосић у болници

У тиму неће бити ни Милош Теодосић који је завршио у болници:

"Наш плејмејкер је током посљедњег тренинга пред пут екипе у Мадрид у четвртак, осјетио нелагодност и мучнину, па је након превентивних прегледа у болници, који су утврдили да се не ради о озбиљнијем проблему, одлучено да из предострожности остане у Београду", саопштила је Звезда.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.