Владимир Радмановић

У манастиру Хиландар опљачкан чувени српски кошаркаш

  • Извор: Курир
  • 22.04.2024. 12:35

У манастиру Хиландар на Светој Гори опљачкан је чувени српски кошаркаш Владимир Радмановић, ексклузивно сазнаје Курир.

Овај немили случај десио се прије неколико дана током боравка некадашњег репрезентативца Србије и НБА кошаркаша у овом манастиру.

Како Курир сазнаје, покренута је истрага како би се утврдили сви детаљи узимања новца Радмановићу.

"Из собе манастирског конака му је украден новац, што је он пријавио, али није утврђено ко је тачно новац украо", наводи извор Курира.

Њему је украдено 350 евра.

"То се десило у првој половини априла. Он је са неколико пријатеља дошао у посјету манастиру Хиландар. Монаси су га уредно смјестили у манастирски конак. Међутим, док је обилазио знаменитости Хиландара соба је била откључана и неко му је украо новац", открива извор наведеног листа.

Унутар манастира се разматрало ко би то могао да уради, односно ко би могао бити крадљивац.

"Водила се интерна истрага, али за сада нема резултата. Сумња се да је то могао да учини неко од вјерника ко је такође тог дана био смјештен у конаку, али за сада нема званичних информација ко је то починио. Вјерује се да то није урадио нико од братства манастира, али се надамо да ће даља истрага утврдити ко је одговоран за крађу", каже извор.

Радмановић је, како сазнаје Курир, две ноћи боравио у конаку манастира Хиландар.

Иначе, Владимир Радмановић (43) имао је завидну НБА каријеру. Играо је чак за седам клубова у најјачој лиги свијета. Такође је био дио и репрезентације Србије која је освојила златну медаљу у Индијанаполису.

Што се тиче приватног живота Владимир је био у браку са Маријом Килибардом, познатом српском водитељком, али послије само годину дана услиједио је развод.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм