Кошарка

Запао за око и Реалу: Огњен Радошић потписао за Игокеу

  • Извор: АТВ
  • 30.05.2024. 10:57

Одавно је на мети највећих српских клубова, а запао је за око и мадридском Реалу.

Ипак, за Огњена Радошића дилеме није било-један од најталентованијих српских кошаркаша ставио је параф на први професионални уговор са Игокеом у којој већ годинама бруси свој таленат

"Добре ствари не треба да се мијењају, а Игокеа је моја кошаркашка кућа. Ово је идеална средина за развој младих кошаркаша и уопште се нисам двоумио. Драго ми је што су у клубу препознали мој рад и на мени је сада да наставим да се доказујем. Ово је, за мене, велики корак напријед и радујем се новим изазовима", рекао је Радошић.

Огњен је одавно скренуо пажњу на себе, а за први тим Игокее дебитовао је још прошле сезоне у побједи над Цибоном. Ипак, свјестан је да га сада чека већа одговорност.

"Формула за успјех је јасна и само напорним радом могу да напредујем. Од великог значаја је и подршка старијих саиграча који се труде да својим савјетима утичу на мој развој. Даћу све од себе да оправдам повјерење и да помогнем екипи да прави још боље резултате", рекао је Радошић

Задовољан је и Вук Радивојевић, спортски директор Игокее, који за Радошића има само ријечи хвале.

"Огњен је својим понашањем на и ван терена и односом према тренингу и кошарци прави примјер како за све младе играче. Драго нам је што остаје у Игокеи и то је уједно још један доказ доброг рада у нашем клубу који је одавно познат по томе да је средина која поклања велику пажњу развоју младих кошаркаша. Огњен је стасао у нашем омладинском погону, а тек ће да покаже сву раскош свог талента на великој сцени", рекао је Радивојевић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: