Кошарка

Запао за око и Реалу: Огњен Радошић потписао за Игокеу

 • Извор: АТВ
 • 30.05.2024. 10:57

Одавно је на мети највећих српских клубова, а запао је за око и мадридском Реалу.

Ипак, за Огњена Радошића дилеме није било-један од најталентованијих српских кошаркаша ставио је параф на први професионални уговор са Игокеом у којој већ годинама бруси свој таленат

"Добре ствари не треба да се мијењају, а Игокеа је моја кошаркашка кућа. Ово је идеална средина за развој младих кошаркаша и уопште се нисам двоумио. Драго ми је што су у клубу препознали мој рад и на мени је сада да наставим да се доказујем. Ово је, за мене, велики корак напријед и радујем се новим изазовима", рекао је Радошић.

Огњен је одавно скренуо пажњу на себе, а за први тим Игокее дебитовао је још прошле сезоне у побједи над Цибоном. Ипак, свјестан је да га сада чека већа одговорност.

"Формула за успјех је јасна и само напорним радом могу да напредујем. Од великог значаја је и подршка старијих саиграча који се труде да својим савјетима утичу на мој развој. Даћу све од себе да оправдам повјерење и да помогнем екипи да прави још боље резултате", рекао је Радошић

Задовољан је и Вук Радивојевић, спортски директор Игокее, који за Радошића има само ријечи хвале.

"Огњен је својим понашањем на и ван терена и односом према тренингу и кошарци прави примјер како за све младе играче. Драго нам је што остаје у Игокеи и то је уједно још један доказ доброг рада у нашем клубу који је одавно познат по томе да је средина која поклања велику пажњу развоју младих кошаркаша. Огњен је стасао у нашем омладинском погону, а тек ће да покаже сву раскош свог талента на великој сцени", рекао је Радивојевић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

  Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 11:00 Ловачки савети (Р)

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

  Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Документарни програм

  ''Документарни програм