Tviteraši osuli paljbu

Jelena Trivić tvrdi da ne gostuje na RTRS-u

  • Извор: АТВ
  • 09.09.2022. 14:18

Jelena Trivić na sve načine pokušava da se opere od sinoćnjeg nedolaska na sučeljavanje kandidata za predsjednika Srpske, koje je bilo organizovano u Radio televiziji Republike Srpske.

Kao razlog, Trivićeva navodi da ona, kao ni predsjednik SDS-a Mirko Šarović, ne planiraju učestvovati u bilo kakvim duelima koje organizuje Javni servis.

- Javnost obavještavam da ni ja ni gospodin Šarović nemamo namjeru učestvovati u bilo kakvim TV duelima koje organizuje RTRS, niti druge režimske televizije. Isti stav ima i Nebojša Vukanović“, napisala je Trivićeva.

Međutim, Tviteraši su je, kao i stvarnost, brzo demantovali.

- Neće na duel koji organizuje „režimska" televizija. Njane kolege iz PDP-a učestvovali u duelima na toj televiziji koja njoj ne valja. Кako za njih to nije „režimska" televizija koju zaobilaze? U kojoj kutiji šibica se krije hrabrost Jelene Trivić? Svojevremeno nije bila gadljiva na tu televiziju, ali u Teleringu sama s voditeljem 1 na 1. Znači nije „režim" kad nema s kim ukrstiti argumente. Demokratija izgleda vlada samo onda kad vas nema ko izbaciti iz takta - poručio je na Tviteru Srđan Mazalica.

Takođe, drugi su poručili da joj smeta debata, ali ne i izborni spotovi koje emituje RTRS.

Suštinski, od sučeljavanja sinoć najveće gubitke će imati onaj ko se nije ni pojavio, navode još tviteraši.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм