Demantovala samu sebe

Novi gaf Jelene Trivić: Pozlilo joj dok je pričala o Dodiku

  • Izvor: ATV
  • 21.10.2022.10:36

Kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić pričala je sinoć kako ne želi sebi da dozvoli da se degradira pričom o lideru SNSD-a Miloradu Dodiku.

Međutim, Trivićeva je odmah potom demantovala samu sebe. Njoj je pozlilo dok je pričala o lideru SNSD-a Miloradu Dodiku i zatražila je pauzu u emisiji koja se emitovala uživo.

Nije ovo jedini gaf koji je Trivićeva napravila gostujući u emisiji Euronews-a.

Na početku emisije ona je priznala da su njene partijske i koalicione kolege prerano predale zahtjev za ponovno brojanje glasova. Takođe, izjavila je da neće priznati odluku Tužilaštva o tužbi koju su predali, ma kakva ona bila te da će vršiti politički pritisak.

Da ovoj opozicionarki smeta lider SNSD-a Milorad Dodik potvrdila je još jednom. A kako i ne bi? Dodik je pobijedio Trivićevu u trci za predsjednika Srpske i to sa 30.000 glasova razlike, ali ona i njene kolege iz bloka ne odustaju od pokušaja da unize taj rezultat. U pomoć su pozvali i članove Centralne izborne komisije BiH ali uzalud. Narod je svoju volju iskazao na izborima i svi njihovi pokušaji neće uroditi plodom.