Banjaluka

Stanivuković i PDP ideju "ukrali" od SDP-a

  • 08.09.2022.17:00

Draško Stanivuković prije nekoliko dana oblijepio je dva autobusa u boje PDP-a, ističući sebe kao centralnu figuru, Jelenu Trivić i Branislava Borenovića.

Ideju je, čini se ipak "ukrao". I to ni manje ni više nego od SDP-a BiH, na čijem čelu se nalazi Nermin Nikšić. 

Narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Srđan Mazalica, objavio je na svom Twitter profilu ovu "slučajnu koincidenciju".

Postavlja se pitanje, da li se predizborna kampanja PDP-a vodi iz Tuzle ili iz Sarajeva?

Podsjećamo, PDP na čelu sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem koristi autobuse iz Tuzle u svojoj predizbornoj kampanji.

Takođe, Stanivuković je sa svojim gradskim menadžerom, Bojanom Kresojevićem, sklon preuzimanju i implementaciji ideja, koje nemaju izvor u njihovoj kreativnosti, već su preuzete od drugih gradova i pojedinaca.

Tako je Stanivuković nedavno, kako je i sam priznao, projekat pod nazivom "Ko gradi – mora i da sadi", uzeo od grada Kragujevca.

Isto tako, i prije nešto manje od dvije godine predstavio je ideju gradnja gradske bolnice, da bi se kasnije ispostavilo da je zgrada koju je predstavio kao svoj projekat, objavljena na sajtu na kojem se nalaze 3D modeli, što potvrđuju i fotografije.