Zagreb

Bandić ponižavao novinarku, kamermanu prekipjelo

  • 21.12.2019. 21:36

Zagrebački gradonačelnik i višestruki USKOK-ov optuženik Milan Bandić danas je opet ponižavao novinarku.

Ovaj put radilo se o novinarki Nove TV, Sanji Vištici koju je Bandić optužio da ne odvaja otpad i da ne radi svoj posao.

"Vi ne odvajate otpad, ja sam psiholog, ja to kužim"

"Neugodno mi je jer vi ne radite svoj posao. Ne odvajate otpad. Idemo kući, kod vas i kod mene. Dok to ne budete radili nemamo o čemu pričati. Niste mi uvjerljivi", govorio je Bandić novinarki, pa dodao: "Ja sam psiholog. Ja to kužim. Po očima vidim da ona ne odvaja. Idemo se odmah uvjeriti. Platit ću svima ručak. Sto odsto ne odvajate otpad. Vidi vam se na očima"

Novinarka mu je pokušavala odgovoriti i objasniti da ona postavlja pitanja koja zanimaju javnost, ali Bandić joj nije dao da dođe do riječi te ju je neprestano prekidao.

Kamermanu prekipjelo

Nakon nekog vremena kamermanu Nove TV je prekipjelo pa je pokušao intervenisati, a Bandić se potom obrušio i na njega.

Snimak incidenta pogledajte OVDJE.

Тагови:
  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.