Lider koalicije "Mir je naša nacija"

Bečić: Ostanite kod kuće, ne odgovarajte na provokacije

  • 06.09.2020. 09:31

Lider koalicije "Mir je naša nacija" i predsjednik partije Demokratska Crna Gora Aleksa Bečić pozvao je građane Crne Gore da danas ostanu kod kuće i ne odgovaraju na provokacije pristalica DPS-a sa skupa koji će večeras biti održan u Podgorici.

Bečić je pozvao građane da na sve provokacije odgovaraju osmjehom, aplauzom i hladne glave, te poručio da je volja građana u Crnoj Gori kakvu budućnost žele jasno pokazana na izborima.

"To je volja građana svih vjera i nacija, oni žele evropsku Crnu Goru i moj poziv njima je da budu mirni, dostojanstveni i da aplauzima i osmjehom odgovore na sve provokacije", rekao je Bečić za TV Pink.

Ističe da su tri koalicije i pobijedile na izborima ne da bi pravile nove podijele, već da bi pomirile Crnu Goru.

Bečić tvrdi da su "glavne zvijezde" skupova režima ljudi iz "kriminalnog miljea" u Crnoj Gori, te navodi da su ti skupovi ne za odbranu Crne Gore, već za odbranu tih ljudi.

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.