Регионални музички фестивал

"Бисер Јадрана 2024" расписао конкурс за најбољу композицију

  • Извор: АТВ
  • 23.02.2024. 09:52

Регионални музички фестивал "Бисер Јадрана 2024" расписао је конкурс за најбољу композицију у категорији поп, забавне и медитеранске музике.

Фестивал ће се одржати 29. јуна у Тивту, на градској риви Пине.

Композиције које се шаљу на конкурс, не смију бити раније извођене, нити објављене, а рок за пријављивање композиција је од 05.02. закључно са 05.05. 2024. године.

Селекциона комисија фестивала, све подносиоце пријава информисаће да ли је њихова композиција прихваћена, најкасније до 15.05.2024. године.

Подносиоци пријава су дужни, да аранжиране композиције организатору пошаљу до 01.06.2024. године. Пост продукцију свих примљених композиција (снимање наступа и припрему материјала за каснија емитовања или коришћење у било које договорене сврхе) реализује организатор фестивала који подносиоцима пријава одабраних композиција гарантује учешће у вечери фестивала, директан ТВ пренос и представљање на прес конференцији фестивала.

Слањем композиција на конкурс, аутори и извођачи, на организаторе фестивала “БИСЕР ЈАДРАНА 2024“, преносе право да све композиције, без додатних сагласности, могу уступати трећим лицима на коришћење, евентуално штампање на носачима звука и слике, или због било ког типа даље дистрибуције. 

За најбоље композиције, организатор ће обезбиједити вриједне награде и фестивалска признања, у укупном износу од 10.000 евра.

Право учешћа на конкурсу имају подносиоци пријава из Црне Горе и земаља региона.  Композиције слати на е-mail адресу: biserjadranakonkurs@gmail.com у mp3 формату, у демо верзији. 

Уз композицију је потребно приложити биографију и двије фотографије извођача, име аутора композиције и контакт телефоне.

Организатор фестивала је НВО “Делић који недостаје”, носиоци пројекта Општина Тиват и Туристичка организација Тиват.

Пратите нас и путем Вибера