Срушена

"Да видите како је проклету кућу тата рушио, гдје се мајка борила да вас спасе": Овако изгледа кућа убице са Цетиња

  • 03.01.2024. 08:30

Кућа масовног убице са Цетиња, Вука Бориловића срушена је јуче око 18 часова по налогу надлежне инспекције.

- Кућа је срушена јер није имала грађевинску дозволу, а захтјев је предао Милош Мартиновић чију жену и синове је управо у тој кући Бориловић убио у незапамћеном масакру - наводи се.

Кућа је срушена уз сагласност чланова Бориловићеве породице.

Бориловић је, да подсјетимо, тог крвавог 12. августа 2022. године убио је десет људи, међу којима и двоје дјеце, док је њих шесторо ранио.

Срушена кућа масовног убице са Цетиња

Срушена кућа масовног убице са Цетиња

Двојица убијених дјечака убијени су заједно са својом мајком Наташом Мартинович док им је отац био на путу. Отац Милош од тог дана сваки дан се бори да за овај злочин неко мора да одговоара.

Осим породице, њему су убијени и добри пријетељи, кум Милан Митровић који је убијен док је покушавао да заустави помахниталог убицу и дође до куме и кумчића у кући.

- Брате мој проклет је сваки дан, а не година. Нећу ни теби честитати само могу рећи послао сам те тамо, а ти као увијек што си био за њих, пази их - написао је Милош Мартиновић уз фотографију Милана.

Масовни убица из Прага претходно усмртио мушкарца и двомјесечну бебу

Масовни убица из Прага претходно усмртио мушкарца и двомјесечну бебу

Фотографије своје супруге Наташе и синова он свакодневно објављује и посвећује им најпотресније ријечи.

- Моја Најо, мој Машане, мој Марко, ја вам нећу више честитати Нову Годину, фалите ми да знате али само да можете како да видите како је проклету кућу тата рушио и ђе се ваша мајка борила да вас спаси. Али чекајући на пријатеље лажне, само на ријечи су пријатељи, ја сам успио сам. Тако среће моје макар сам неки д‌јелић учинио за вас. Волим вас и борићу се да све што сам рекао испуним - написао је он.

У кући која је срушена иначе је живио Бориловић са породицом у горњем дијелу и Мартиновићи у доњем.

Седам особа из аутобуса који је слетио код Цетиња животно угрожено

Седам особа из аутобуса који је слетио код Цетиња животно угрожено

- Породица Мартиновић живјела је код Вука Бориловића као подстанари. У крвавом пиру Бориловић је тог кобног дана убио прво Наташа и децу, а затим и Митровића који је голорук кренуо код похахниталог масовног убице, који је Медовином сијао смрт након што се вратио из цркве - подсјећа извор Курира.

Знао да има проблем

Више од годину дана прије злочина масовни убица Вук Бориловић показао психичке слабости и агресију, а касније је то и сам тврдио!

Сваки дан са болом се боре породица жртава, а за правду се бори Милош Мартиновић.

- Нисам га познавао, понекад га ја позовем да сједнемо на 5 минута, али никад никаквих проблема није било. Све нормално. До тог дана - испричао је Милош за серијал "Масакр одговорности" и подсјетио да је Бориловић тог дана њега позвао на телефон и да је одмах отишао до куће, али да је кад је стигао Бориловић био жив, а његова породица мртва.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера