Котор

(ФОТО +18) - Инспектори организовали оргије у станици, у јавности се појавиле експлицитне фотографије

  • Извор: Агенције
  • 27.11.2023. 14:11

Поводом информација са којима је упозната јавност путем медија, а тичу се вршења недозвољених радњи експлицитног садржаја од стране полицијских службеника у просторијама ОБ Kотор, о чему су обавјештавали Љуба Миловића, реаговао је министар унутрашњих послова Данило Шарановић.

Он је рекао да постоје безбједносне сметње за даљи рад полицијских службеника Слободана Вулановића и Марка Новаковића, које је Специјално полицијско одјељење идентификовало као полицијске службенике који воде преписку 30. јула 2020. године са Љубом Миловићем и шаљу му фотографије експлицитног садржаја о радњама у ОБ Kотор са двије женске особе. Медији су објавили да су два инспектора полиције у просторијама ОБ Kотор организовала оргије са двије женске особе, а о томе су преко криптованог телефона обавјештавали полицајца Љуба Миловића, који се терети да је на врху "кавачког клана".

Шарановић је рекао да су одмах реаговали.

"Одмах по сазнању предузео сам све неопходне мјере и радње из надлежности министарства, како би се упознали са свим околностима. Министарство унутрашњих послова је поводом овог догађаја већ предузело радње и обавијестило Основно државно тужилаштво у Kотору, које је дало обавезујући налог да се утврде све чињенице и околности са циљем расвјетљавања овог случаја (саслушање полицијских службеника и дјевојака са фотографија, прибављање материјала са надзорних камера, прибављање садржаја са Скај комуникације од СДТ и др.). По добијању предметног садржаја од Сектора за борбу против криминала, Kомисија за провјеру безбједносних сметњи је прикупила све неопходне податке и мишљења у складу са законом и утврдила да постоје безбједносне сметње за даљи рад полицијских службеника Слободана Вулановића и Марка Новаковића, које је Специјално полицијско одјељење идентификовало као полицијске службенике који воде преписку 30. јула 2020. године са Љубом Миловићем (предметни садржај из Скај комуникације) и шаљу му фотографије радњи експлицитног садржаја које врше у просторијама ОБ Kотор, са дијве женске особе", нагласио је Шарановић.

Вреле фотографије и снимци: Згодна Бањалучанка отворила профил на Онлифансу

Вреле фотографије и снимци: Згодна Бањалучанка отворила профил на Онлифансу

Он је појаснио да је за једним од полицајаца расписана потјерница.

"Kада су у питању полицијски службеници који су актери овог догађаја, обавјештавам јавност да је полицијском службенику Марку Новаковићу, који је у бјекству и за којим је расписана међународна потјерница, евидентиран престанак радног односа у Министарству унутрашњих послова, док је други полицијски службеник Слободан Вулановић тренутно у притвору и привремено је удаљен са рада, због чега сам тражио од директора Управе полиције да предузме радње из своје надлежности", тврди министар.

Шарановић наглашава како у борби против организованог криминала овакви појединци, који својим дјеловањем компромитују част и углед институције, без дилеме, неће бити дио Министарства.

"Наш став поводом оваквих дешавања је недвосмислен - неће бити мјеста ни за једног полицијског службеника који на било који начин крши кодекс полицијске етике и штети угледу полицијске професије. Сваки наш потез биће усмјерен искључиво у правцу да Управа полиције буде огледало савремене Црне Горе и примјер професионалности. У борби против организованог криминала овакви појединци, који својим дјеловањем компромитују част и углед институције, без дилеме, не могу и неће бити дио Министарства. Напротив, они могу бити само предмет наше обраде", казао је Шарановић.

Оргије

У просторијама полиције у Kотору 30. јула 2020. године два инспектора полиције организовала су оргије са двије женске особе, а о томе су преко криптованог телефона обавјештавали полицајца Љуба Миловића, који се терети да је на врху "кавачког клана", преноси портал Борба. Поменути портал наводи да је дошао у посјед фотографија које су дио списа који је Еуропол доставио надлежним органима о пресретнутим порукама.

(Фото/Извор: Борба)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина