"Узми рачун и победи"

Извучени нови добитници станова у наградној игри

  • Извор: РТС
  • 28.10.2023. 19:40

У вечерашњем, трећем извлачењу у оквиру новог кола наградне игре "Узми рачун и победи" извучена су још два добитника двособних станова у Србији.

Један од потенцијалних добитника стана је Стојан Букумировић. Извучен је алфанумерички код ХД147456, а мјесто промета рачуна је Вождовац.

Други потенцијални добитник стана на Новом Београду је Добривој Мартоноши. Извучен је алфанумерички кôд АБ648454. Мјесто промета рачуна је Кикинда, јавља РТС.

У трећем извлачењу учествовало је 1.015.463 грађанина који су послали рачуне преко апликације, а у игри је било 265.886.058 послатих рачуна.

Добитницима је срећу донио Џудиста Александар Кукољ.

У првом извлачењу станове у Београду добили су - Алекса Весић и Бранислав Миодраг, а у другом Милица Марковић из Крагујевца и Весна Дотлић из Панчева.

У сљедећем, четвртом извлачењу, биће познати власници двособног и трособног стана, док ће у посљедњем извлачењу бити додијељени трособни и четворособни стан.

Наградни фонд овог циклуса игре "Узми рачун и победи" обухвата 10 станова у Београду, укупне вриједности од скоро 1,7 милиона евра. Станови се додјељују у пет јавних извлачења, а у свакој од емисија додјељују се по два стана.

Право учешћа у првом и сваком наредном извлачењу имаће фискални рачуни унијети до 12 часова на дан извлачења. Они рачуни који буду регистровани након тога или који не буду извучени у емисији, имају право учешћа у наредном извлачењу.

Право учешћа имају сви пунољетни грађани са пребивалиштем или боравиштем у Републици Србији. У игри могу да учествују само рачуни који садрже "QR“ код и издати су на територији Републике Србије у складу са Законом о фискализацији, без обзира на датум издавања.

За сваки успјешно скенирани или ручно унијети рачун, учесници ће добијати свој јединствени код који се састоји од два слова и шест бројева (нпр. АА000000). До добитног кода ће се долазити извлачењем куглица из бубња Државне лутрије Србије у студију РТС-а.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)