Хрватска

Кока-Кола се враћа на полице

  • Извор: Агенције
  • 10.11.2023. 10:24

Из Фортенове групе су данас саопштили да се Кока – Кола враћа на полице у хрватским маркетима.

"Темељем објаве Државног инспектората Републике Хрватске од 9. новембра 2023. те писане обавијести компаније Кока - Кола да је запримила информацију о резултатима испитних извјештаја Државног инспектората о контроли узорака њених производа према којем се узорци сматрају здравствено исправнима и којом компанија потврђује да се сви производи које производи и дистрибуира Кока-Кола ХБЦ Хрватска сматрају здравствено исправнима и сигурнима за конзумацију, компаније Фортенова групе – Конзум, Велпро, Рото динамик и Тисак у своје продајне канале враћају производе Кока Коле", саопштено је из Фортенове групе.

Јуче су стигли резултати проведених вјештачења Центра "Иван Вучетић" за флашу Ромерквел којом се отровао младић у Ријеци.

„Обавјештавамо јавност како је Центар за форензична испитивања и вјештачења 'Иван Вучетић' провео вјештачења спорних и неспорних узорака која су му достављена темељем налога Општинског државног тужилаштва у Ријеци. Резултати вјештачења течности из чаше коју је конзумирала оштећена особа подудара се у физикално-хемијским својствима с текућином из флашице безалкохолног пића с окусом која му је била послужена, док је анализом утврђено да се ради о јако alkalnim воденим отопинама (пХ=13,6)“, саопштила је полиција.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм