Predsjednik Nove srpske demokratije

Mandić: Zabrana Božoviću strašna i nevjerovatna

  • Извор: СРНА
  • 26.08.2023. 14:59

Predsjednik Nove srpske demokratije Anrija Mandić izjavio je da je odluka vlasti Crne Gore da vrati sa granice bivšeg ambasadora Srbije, rođenog Nikšićanina, Vladimira Božovića strašna i nevjerovatna.

"Mi znamo da je Crna Gora od 2006. godine suštinski postavljena kao antisrpska država, ali da će biti u ovom obimu, brutalno je, nemaju srama", rekao je Mandić za Televiziju "Balkan".

On je za naveo da će poslije konsultacija sa Božovićem preduzeti određene korake.

Uprkos odluci Ustavnog suda, Božoviću onemogućen ulazak u Crnu Goru

Uprkos odluci Ustavnog suda, Božoviću onemogućen ulazak u Crnu Goru

Mandić je podsjetio da je crnogorska policija zabranila ulazak u Crnu Goru i bivšim rukometnim reprezentativcima Srbije Vladimiru Mandiću i Danetu Šijanu, kao i biznismenu Bratislavu Braci Stoiljkoviću.

Bivši ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović vraćen je danas sa graničnog prelaza Ranče i nije mu dozvoljen ulazak u Crnu Goru.

Božović je u telefonskoj izjavi za portal RTCG, nakon što mu je zabranjen ulazak, rekao da je šokiran odlukom državnih organa Crne Gore.

Božoviću ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru

Božoviću ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru

"Ovo je prvorazredni skandal, vidjeli ste presudu Upravnog suda i odluku MUP-a Crne Gore kojima mi se dozvoljava ulazak u Crnu Goru. Ja sam zbog toga i odlučio da danas ponovo dođem, ali na graničnom prelazu Ranče, ponovo mi je uručeno rješenje o zabrani ulaska", naglasio je Božović.

On je dodao da mu je posebno nevjerovatno da se ovo dešava uprkos uvjeravanjima premijera i ministara u Crnoj Gori da će mu biti omogućena sloboda kretanja.

Пратите нас и путем Вибера

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.