Crna Gora

MASAKR NA CETINJU - Sve informacije na jednom mjestu

  • Извор: АТВ
  • 12.08.2022. 19:11

Vučko Borilović, 34-godišnjak, izvršio je masakr na Cetinju u kojem je ubio najmanje 11 ljudi.

Borilović je ubio čitavu porodicu, a potom izašao na ulicu i pucao na ljude. Policija ga je likvidirala izlaskom na teren, a crnogorski mediji pišu da među ubijenima ima i djece, te da napadač nije dopustio Hitnoj da pomogne povrijeđenim.

On je ranio šest osoba, među kojima je i policajac koji je teško ranjen u glavu.

Detalji masakra na Cetinju: Nakon svađe ubio porodicu pa pucao na prolaznike

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti", sve je počelo kao porodični sukob. Napadač je ubio više članova porodice među kojima ima i djece, a zatim navodno izašao na ulicu i zapucao na prolaznike, javlja "Radio Cetinje".

Poznat identitet čovjeka koji je pobio porodicu pa pucao pucao na prolaznike

Policija je ubila napadača Vučka Borilovića (34), koji je prije toga, navode mediji, ubio više članova porodice među kojima ima i djece, a zatim izašao na ulicu u naselju Medovina na Cetinju i zapucao na prolaznike.

Napadač je u pokolju koristio lovačku pušku. Nezvanično: Među ubijenima četvero djece

Vučko Borilović (34), koji je danas na Cetinju pobio cijelu obitelj, a više osoba ranio, pucao je iz lovačke puške, piše Telegraf.rs. Neslužbeno doznaju da je među ubijenima i četvero djece. Dio grada je blokiran, a policija sa dugim cijevima se nalazi ispred Kliničkog centra.

Policajci sa dugim cijevima čuvaju Klinički centar: Ljekari se bore za živote teško ranjenih

Prema nepotvrđenim informacijama sa terena, poslije masakra na Cetinju Klinički centar u Podgorici je pod opsadom.

Ispovijest potresenog Cetinjanina: Vučko je bio nervnom rastrojstvu, pucao je iz karabina

"Vučko je pucao u svoju ženu, a onda je izašao na ulicu i krenuo redom, djeca, starije žene, nije gledao u koga puca...Ubio je čak i mog druga automehaničara koji je slučajno naišao ulicom".

Ovo za "Kurir" kaže jedan Cetinjanin poslije masakra u ovom crnogorskom gradu. 


Portal Standard: Borilović nije ubio svoju porodicu, prvo likvidirao komšinicu i njenu djecu

Borilović je po nezvaničnim saznanjima prvo ubio svoju komšinicu i njenu djecu, nakon čega je nazvao njenog muža da mu saopšti da mu je ubio ženu. Jedan od komšija je pokušao da izbavi djecu koja su se prema nezvaničnim saznanjima sakrila iz vrata, međutim Borilović je ubio i njih i M.M koji je pokušao da ih spasi.

Tužilac: Napadača sa Cetinja ubio sugrađanin

Na Cetinju je danas iz vatrenog oružja ubijeno 11 osoba, zajedno sa ubicom, kojeg je, kako je kazala tužilac, usmrtio sugrađanin.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.