Ана Приморац

Огласила се Бунтићева прва супруга након оптужби за насиље у породици

  • Извор: Слободна Далмација
  • 26.09.2023. 08:15

Ана Приморац, прва супруга некадашњег хрватског рукометног репрезентативца Дениса Бунтића, одлучила је јавности подијелити своју страну приче у вези с актуалним случајем насиља у породици који потреса јавност.

"Ово је моја прва и посљедња изјава коју дајем за медије искључиво због жеље да престане линч на особе које не заслужују бити дио ове приче, нажалост актуалне у медијима. Радим ово у сврху заштите наше малољетне дјеце", истакла је Ана одмах на почетку и наставила:

"Наша брачна заједница је окончана у фебруару 2018. године. С Денисом Бунтићем сам провела 17 година, добили смо кћерку и сина који су још малољетни. До краја наше брачне заједнице када смо се разишли споразумно, Денис Бунтић никад није дигао руку на мене нити сам била изложена насиљу од стране свог бившег супруга. Наш брак је престао на споразуман начин и договором о бризи наше дјеце. Све остало, као и приватан живот бившег супруга након нашег разиласка, нисам адекватна коментирати", каже Ана, јавља Слободна Далмација.

Бивши хрватски рукометаш претукао супругу: Ухапшен у БиХ

Бивши хрватски рукометаш претукао супругу: Ухапшен у БиХ

Она је рекла да дјеца виђају оца кад пожеле и он њих исто те да нема никаквих проблема у њиховом односу. 

„Као што сам вам рекла, ово је моја прва и посљедња изјава за било какав медиј и желим посебно нагласити да ћу на било какво јавно спомињање мене и наше малољетне дјеце, бити приморана реаговати судским путем", закључила је Ана.

Подсјетимо, бивши хрватски рукометаш Денис Бунтић приведен је у петак у Љубушком након напада на супругу Клару Бунтић, а полиција му је у кући пронашла и цијели арсенал оружја, укључујући и зоље те аутоматско оружје. Ипак, пуштен је након испитивања и неће у притвор.

"Затворила сам очи док ме ударао. Нисам се могла обранити. Ударао ме у леђа, у главу, у тртицу… Побјегла сам у тренутку кад се окренуо", испричала је супруга бившег хрватског рукометаша. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.