Rijetko se pojavljuje

Ovo je snaha Mila Đukanovića

 • Извор: Курир
 • 09.04.2023. 17:09

U više nego interesantnoj završnici crnogorskih predsjedničkih izbora, veliku pažnju plijenile su supruge rivala u drugom izbornom krugu - Lidija Đukanović i Milena Milatović.

Svi su pomno posmatrali koja se kako našminkala, obukla, koja je elegantnija.

Kad je riječ o familiji Đukanović, mnogima je promakla serija fotografija snimljenih na konvenciji na kojima se vidi porodica uskoro bivšeg predsjednika Crne Gore, koja sjedi u prvom redu.

"Srpska open": Tereni u perfektnom stanju, radovi se privode kraju

Fotografije su objavljene na njegovom zvaničnom Fejsbuk profilu.

Prvi sjedi Milo, do njega supruga Lidija, zatim sin jedinac Blažo a pored njega sa sinom u krilu i Milena, snaha Đukanovića za koju se uoči svadbe decenije, kako se tad govorilo, ponavljao podatak da je ljepotica od Popovića iz srpske Zete.


Vitka, visoka, crveni nokti

Snaja Milena rijetko se pojavljuje u javnosti, ali još se pamti raskošna svadba na Svetom Stefanu.

Milena, supruga Blaža Đukanovića rijetko se pojavljuje u javnosti. Rođena je u Podgorici, a njen otac nekada je radio u tamošnjoj Poreskoj upravi.

Raskošna svadba upriličena je 2019, na ekskluzivnom Svetom Stefanu gdje su se pet godina prije toga vjenčali Jelena i Novak Đoković.

O Mileni se zna da je završila gimnaziju u Podgorici i da joj je tata radio u Poreskoj, i to je to. Sa suprugom se znala dugo, ali se navodno tada nisu zabavljali.

Blistala u vjenčanici od 7.000 evra

Milena je nosila haljinu poznate kreatorke vjenčanica Vere Vang koja je koštala čak 7.000 evra, dok je Blažo takođe nosio skupocjeno odijelo, a kum mu je bio drug iz djetinjstva.

Prijem je bio raskošan, sa uglednim zvanicama, brdom vrhunske hrane i poznatim pjevačima - svekrva je preferirala Acu Pejovića i Halida Muslimovića, ali je želja mladenaca bila je ispunjena - Milica Pavlović i Aleksandra Prijović.

U jesen 2020. rodio se unuk prvenac nazvan po djedu - Milo, koji je kršten u Vaseljenskoj (carigradskoj) patrijaršiji. U ljeto 2022. Milena je rodila i drugog sina.

O Milu

Đukanović je oženjen Lidijom (djevojačko Kuč). Ima sina Blaža od kojeg ima dva unuka. Stariji unuk zove se Milo i kršten je u carigradskoj patrijaršiji.

Milo Đukanović je visok 198 cm, što ga je činilo jednim od najviših predsjednika u Evropi, ali ne i najvišim političarem u Crnoj Gori, pošto su Filip Vujanović sa 200 cm, i Ranko Krivokapić sa 202 cm viši od njega. 

Jedno vrijeme živio je u istoj zgradi s pokojnim Momirom Bulatovićem koji je davno ispričao da su se jedan drugom javljali kad se sretnu na hodniku.

Тагови:
 • 20:00 Лутрија РС, Лото

  Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

 • 20:10 Емисија: Прича се

  '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

 • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 22:35 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

  ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.