Incident

Porodica pacijenta pokušala nasilno da uđe, lomili i stakla

 • 23.11.2020.17:28

Strah rodbine za najbliže i nepovjerenje pojedinih građana u barsku kovid bolnicu kulminiralo je jutros incidentom u toj zdravstvenoj ustanovi.

Kako prenosi Telegraf, pozivajući se na nezvanična saznanja, porodica pacijenta, koji je na kovid odjeljenju, navodno nije mogla da dobije informacije o njegovom stanju za koje su tvrdili da je veoma teško pa su pokušali nasilno da uđu u bolnicu.

Polomljena su i stakla, a morala je da reaguje policija dok je rodbina zahtijevala da se pacijent prebaci u Klinički centar u Podgorici. Brojni građani su i ranije iskazivali nezadovoljstvo liječenjem u ovoj bolnici dok je direktor Dragoslav Tomanović tada rekao da o kovid pacijentima brinu najiskusniji doktori i da su svakodnevno u kontaktu sa kolegama iz Kliničkog centra.

Tagovi:
 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.