Čekaju rezultate obdukcije

Preminula beba stara 23 dana, u istoj bolnici umrla i porodilja

  • Извор: 24сата.хр
  • 02.11.2021. 19:23

Na Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu umrla je beba stara 23 dana.

Dijete je preminulo u subotu, javlju hrvatski mediji.

"Dana 30.10. u Klinici za infektivne bolesti 'Dr.Fran Mihaljević', preminulo je dijete staro 23 dana. Sve okolnosti smrti se utvrđuju te će nakon potrebne analize kompletne medicinske dokumentacije i eventualnih dodatnih postupaka, javnost biti informisana o uzrocima smrti. Upućujemo iskrenu saučešće porodici u ovom teškom trenutku", stoji u obaviještenju klinike.

U istoj bolnici je, podsjetimo, jutros umrla i rodilja koja je bila zaražena koronom. Ova dva slučaja nisu povezana.

Nezvanične informacije portala 24sata.hr. iz bolnice kažu da čekaju rezultate obdukcije, koja bi trebala pokazati što je dovelo do, kako navode, iznenadne smrti. 

Prerano je reći je li uzrok bila korona, navodi portal.

"Beba od 23 dana preminula je oko 18 sati na Zavodu za infektivne bolesti djece. Kako sazznajemo, roditelji su tamo došli tri sata ranije te s bebom čekali oko sat vremena kako bi došli na red. Čekali su u toplom automobilu. Tad je odjednom dijete prestalo disati. Ljekari su bebu počeli reanimirati na parkingu", piše 24sata hr.

Žena koja je čekala red ispred Zavoda i svjedočila reanimaciji kaže: "Evo i sad se tresem, koliko je to bilo strašno. Majka je viknula da beba ne diše, a doktori su je brzo uzeli iz auta i počeli reanimirati. Borili su se za svaki dah, rekla je.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.