Petar Bruno Basić

Skandal u komšiluku: Uhapšen pobjednik popularnog šoa zbog krađe 270.000 KM

  • 14.09.2023. 21:35

Pobjednika popularnog šoa Supertalent 2016. godine Petra Bruna Basića zagrebačka policija tereti za dva razbojništva, jednu krađu i tri krivotvorenja dokumenata.

Policija je kroz istraživanje otkrila da je 18. jula i 1. avgusta ove godine odradio dva razbojništva u dvije zlatare u Zagrebu, tačnije u Ulici Vice Vukova u sklopu trgovačkog centra i onoj u Ninskoj ulici u Sesvetama.

Pobjednika Supertalenta s ovim događajima zagrebački plavci povezali su jer ih je odradio prema istom scenariju i u sličnom outfitu, s francuskom kapicom na glavi i dioptrijskim naočarama na licu.


Đoković ostao bez važnog člana svog tima

Đoković ostao bez važnog člana svog tima

Petar Bruno ušao je u zlatare i zainteresovano tražio od zaposlenika da mu pokažu zlatni nakit, neko vrijeme ga je razgledao, a potom čekao pogodan trenutak kada više nije bilo drugih mušterija u prostoru zlatare.

Zlatare je potom pošpricao suzavcem te sa pulta uzeo nakit.

"Prilikom počinjenja navedenih krivičnih djela, osumnjičeni bi se do navedenih objekata dovezao automobilom na koji je stavio nepripadajuće registarske tablice koje je ranije ukrao sa drugih vozila", kažu u PU Zagrebačkoj i dodaju:


Zaraza odnijela 23 života u Poljskoj, oglasila se SZO

Zaraza odnijela 23 života u Poljskoj, oglasila se SZO

"Maskirao bi se na način da bi na glavu stavio francusku kapu i na oči dioptrijske naočare. Novac koji je zaradio od prodaje ukradenog zlata, trošio bi na kockanje, putovanja i luksuzni način života".

Policija sumnja i da je počinio krađu u trgovačkom centru na adresi Buzinski Krči u Zagrebu gdje je početkom jula iz skladišta ukrao više različitih artikala.

Tokom svojih razbojništava, Basić je ukrao predmete ukupne vrijednosti od preko 140.000 evra (više od 272.000 KM) te se zbog toga trenutno nalazi kod pritvorskog naglednika.

U četvrtak ga očekuje ispitivanje u prostorija tužilaštva koje će potom odlučiti hoće li za njega zatražiti od sudije istrage Županijskog suda određivanje jednomjesečnog istražnog zatvora.


Ukrajina podnijela tužbe jer joj nije dostavljeno oružje

Ukrajina podnijela tužbe jer joj nije dostavljeno oružje

Podsjetimo, Basić je pobijedio u Supertalentu 2016. godine gdje je žiri i publiku osvojio svojim nevjerovatnim vještinama.

Vratolomije u kojima je pokazao svoje isklesano tijelo i ples na šipci osvojile su mnoge te je tada uz titulu odnio i nagradu od 200.000 kuna (skoro 60.000 KM), piše "Vecernji.hr".


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.