Црна Гора

Скандал у полицији: Дјевојка орално задовољава инспектора, испливале фотографије

  • Извор: Агенције
  • 23.11.2023. 11:26

У просторијама полиције у Котору 30. јула 2020. године два инспектора полиције су организовала оргије са двије женске особе, а о врелој акцији су, преко криптованог телефона, обавјештавали полицајца Љуба Миловића, који се терети да је на врху "кавачког” клана.

Портал "БОРБА" је објавио у посјед фотографија, које су дио списа који је Еуропол доставио надлежним органима о пресретнутим порукама.

Једна од двије женске особе са ових фотографија је била у центру афере годину дана раније када је осуђеник Ђ.П. који казну издржава у Специјалној болници за психијатрију Котор, објавио фотографију на којој је, у болничкој соби, са једном обнаженом и другом дјелимично обнаженом женском особом, која је обучена у униформу здравственог радника.

На поменутим фотографијама јасно се виде недоличне радње, у полицијској станици, а све то прате и поруке које један од инспектора шаље Љубу Миловићу.

На неким фотографијама се види како дјевојка орално задовољава инспектора, док су на другим дјевојке обнажене уз обиље алкохола.


(Фото: борба.ме)

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?