Supruga potvrdila da se vratio kući

Taksista Dragan Marić pronađen poslije 20 dana potrage

 • Izvor: Telegraf.rs
 • 26.01.2022.08:25

Nakon 20 dana potrage pronađen je 41-godišnji Dragan Marić koji je nestao u Zagrebu 3. januara.

Potvrdila je to njegova supruga Ivana Marić, koja je i prijavila njegov nestanak, za Dnevno.hr.

Dragan Marić, taksista i otac četvoro djece, nestao je nakon što je rekao supruzi da s prijateljem ide nešto da obavi kod Arena centra gdje je policija kasnije pronašla i njegov mobilni.

Njegova supruga potvrdila je kako se vratio kući prije neki dan i kako je živ i zdrav.

Policija ga je u međuvremenu izbrisala iz evidencije nestalih osoba.

Nakon što se nestala osoba pronađe policija preduzima određene radnje kako bi utvrdila motive i razloge nestanka kao i da li je osoba bila žrtva krivičnog djela.


Tagovi:
 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.