Maribor

Taksista izbacio čovjeka iz auta (FOTO/VIDEO)

 • Izvor: Agencije
 • 17.03.2023.20:20

Internetom kruži snimak mariborskog taksiste koji je iznemoglog čovjeka izvukao iz automobila te ga ostavio da leži na cesti.

O događaju je obaviještena i policija koja je muškarca ispratila do njegove kuće. Za sada se ne čini da je riječ o prekršaju ili kaznenom djelu, ali još uvijek se prikupljaju informacije o događaju.

Snimak koji je uznemirio slovensku javnost, na Tviteru je objavio specijalista hitne medicine dr Andrej Hohnek, a oglasilo se i Udruženje “Humanitarček”, iz kojeg su poručili:

"Bez obzira na uzrok, niko ne zaslužuje biti tretiran na ovakav način", navodi se u saopštenju.

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.