Ispovijest majke

Užas u Hrvatskoj: Dječaka usred dana uhvatili i na silu ošišali

  • Извор: Индекс
  • 10.07.2023. 17:10

Uznemirujuća objava pojavila se u Facebook grupi Čakovčanke i Čakovčani. Administrator je objavio poruku majke koja je ispričala da su njenog sina u petak usred bijela dana napala tri mladića i na silu ga ošišala.

"Mi kao roditelji, ja kao majka, užasnuta sam događajima koji se dešavaju u našem dragom gradu Čakovcu. U petak u popodnevnim satima, tj. uslijed bijela dana, na tržnici u Čakovcu trojica neznanih mladića (ako se mogu tako nazvati) napadnu maloljetnika na način da ga dvojica drže za ruke, a treći ga šiša mašinom i tako ga unakaze...", poručila je dječakova majka.

Objava je užasnula članove spomenute grupe. Dječaku su pružili podršku, a neki od njih su tražili da se objave identiteti počinilaca.

Kako saznaje Index.hr, sve se dogodilo oko 18 sati ovoga petka na gradskoj tržnici u Čakovcu. Tržnica radi u jutarnjim satima, a kasno popodne i naveče je djeca i mladi koriste za okupljanja i druženja.

Index saznaje da policija zna ko su mladići koje se dovode u vezu s ovim događajem i sa svima će uskoro obaviti razgovore. S obzirom na to da se radi o djeci, svi razgovori obavljaju se u prisustvu roditelja. Prema informacijama navedenog portala, policija još nije došla do saznanja s kakvim je motivom dječaku obrijana glava, a mogući motivi sežu od osvete pa sve do TikTok izazova ili nečeg sličnog.

"Saznali smo za događaj dva dana kasnije, sve utvrđujemo"

Iz policije ne žele detaljno govoriti o slučaju jer je riječ o maloljetnicima. 

"Utvrdićemo što se dogodilo. Nažalost, mi smo tek dva dana kasnije dobili dojavu o događaju pa smo tek tada mogli početi s istraživanjem. Roditelji su prijavili juče događaj policiji, istog je dana informacija o događaju objavljena i u Facebook grupi. Kako se radi o djeci, postupanje ima svoje specifičnosti i potrajaće neko vrijeme. Kriminalističko istraživanje je u toku i utvrđujemo što se tačno dogodilo", rekli su za Index iz međimurske policije.


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм