Hrvatska

Vatrogasci spasili srndaća iz poplava

  • 06.08.2023. 10:00

Vatrogasci iz Zaprešića, u Hrvatskoj ovih su dana spasili jednog srndaća s poplavljenih područja. Nesretna životinja zaglavila se u bujici koja je za nju bila presnažna.

Iz AWAP, koja spašava divlje žive životinje, zahvalili su vatrogascima na pomoći.

"Javna vatrogasna jedincia grada Zaprešića se i ovaj puta iskazala, kao i kod spašavanja malih ušara u proljeće. Dečki, svaka vam čast. Imamo divnu saradnju sa vatrogascima iz Zaprešića. Cure, molim da se suzdržite u komentarima (i nama je teško). Dakle spašavanje srndaća s poplavljenog područja. Veliki aplauz za dečke”, napisali su na Facebooku uz nekoliko fotografija srdnaća s vatrogascem.


U komentarima ispod objave su objavili i video srndaća kojI su im poslali vatrogasci. Nakon spašavanja životinju su utoplili i dekom.

Mnogi su hrabre vatrogasce pohvalili i pisali da se ovako treba ponašati prema svim životinjama koje se nađu u nevolji.

Podsjećamo, nevrijeme je posljednjih dana zahvatilo velike dijelove Hrvatske. Osim materijalne štete, stradale su i životinje.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.