ATV

Hrvatska

Vatrogasci spasili srndaća iz poplava

 • 06.08.2023. 10:00

Vatrogasci iz Zaprešića, u Hrvatskoj ovih su dana spasili jednog srndaća s poplavljenih područja. Nesretna životinja zaglavila se u bujici koja je za nju bila presnažna.

Iz AWAP, koja spašava divlje žive životinje, zahvalili su vatrogascima na pomoći.

"Javna vatrogasna jedincia grada Zaprešića se i ovaj puta iskazala, kao i kod spašavanja malih ušara u proljeće. Dečki, svaka vam čast. Imamo divnu saradnju sa vatrogascima iz Zaprešića. Cure, molim da se suzdržite u komentarima (i nama je teško). Dakle spašavanje srndaća s poplavljenog područja. Veliki aplauz za dečke”, napisali su na Facebooku uz nekoliko fotografija srdnaća s vatrogascem.


U komentarima ispod objave su objavili i video srndaća kojI su im poslali vatrogasci. Nakon spašavanja životinju su utoplili i dekom.

Mnogi su hrabre vatrogasce pohvalili i pisali da se ovako treba ponašati prema svim životinjama koje se nađu u nevolji.

Podsjećamo, nevrijeme je posljednjih dana zahvatilo velike dijelove Hrvatske. Osim materijalne štete, stradale su i životinje.

Пратите нас и путем Вибера

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Филм:Високи напон (12+) (Р)

  Високи напон' је југословенски филм из '81. године у режији Вељка Булајића, а који је написао сценарио заједно са Мирком Бошњаком и Иваном Салечић.

 • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:40 Емисија: На тапету (Р)

  Енергични и искусни тандем, Милијана Кос и Татјана Трнинић, под своју лупу ће ставити све.

 • 17:10 Емисија: На ивици терена (Р)

  Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.