Позлило му

Власник у својој вили затекао госте који се мажу крвљу и љубе, а око њих све било демолирано

  • 23.06.2024. 15:22

Власник једне виле у Сплиту доживио је прави шок због онога што су страни туристи направили од његове виле у Држићевој улици у Солину. Иван Јапирко изнајмио је свој објекат седморици Британаца, а оно што је затекао у њему личи на хорор филм.

- Седам Британаца, моји гости који су у вилу стигли у четвртак, изашли су у Сплит, један се вратио с разбијеном главом око 4 сата. Наставили су да галаме и праве неред око базена. Касније је све ескалирало – започиње причу власник виле, а потом описује ситуацију због које му је позлило.

– Кад сам дошао, кућа је била демолирана, пуна крви, један младић био је скроз го, други у гаћама, мазали су се крвљу и љубили. Позлило ми је, од шока сам почео да повраћам бијелу пјену. Ужасне сцене, катастрофа – каже Иван.

Према његовим ријечима, момци су, тако крвави отишли у базен.

– Чекао сам с њима два сата ту док није дошла екипа за увиђај. Били су бахати и рекли да неће изаћи из куће јер су је платили. Срећом, полиција је брзо дошла, један од њих закључао се у ВЦ да се сакрије од њих. Кад је изашао, осим што је разбио врата, пљуснуо је свог пријатеља и почео да бјежи полицији – описује Иван бизарну ситуацију.

Каже како се његова вила још увијек чисти.

– Стање је хаотично, али нико ме ништа не пита, ускоро долазе нови гости и ја морам припремити вилу – каже Јапирко.

– Туристи мисле да је Сплит дестинација за забаву и да могу радити шта хоће. Докле год је тако, имаћемо оваквих сцена – закључује Иван.

Из ПУ сплитско-далматинске потврдили су да је у петак дошло до инцидента, пише Далмација Данас.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: